Allahindlus!

Heleroosa roosidest karu

Original price was: €35.00.Current price is: €25.00.

KINGITUS IGAKS TÄHTPÄEVAKS

Dekoratiivne roosidest karu on armas kingitus igaks tähtpäevaks nii lapsele, kallimale kui ka heale sõbrale.

Heleroosa roosidest karu on 100% käsitöö pehmetest roosiõitest, mis annavad imeilusa ja efektse välimuse. Karu on 25 cm kõrge ning pakitud kenasse läbipaistvate külgedega kinkekarpi. Roosidest karu on imeline kingitus valentinipäevaks, naistepäevaks, jõuludeks, sünnipäevaks, sõbrapäevaks, pulmadeks, katsikuteks või niisama armsaks üllatuseks inimesele, kellele meeldib heleroosa värv.

Lisa soovinimekirja
Lisa soovinimekirja
Kategooria:

Kirjeldus

Rose Gifts e-poest leiad roosidest karukesed. Pehmetest kunstroosidest karu ostmine on suurepärane kingitus, kuna see ühendab kaks klassikalist romantilist sümbolit – roose ja karu. Roosid sümboliseerivad armastust, kirge ja ilu, samas kui karukuju lisab kingitusele õrnust. Roosidest karu on kaunis ja originaalne viis väljendada tundeid, eristudes traditsioonilistest lillekimpudest. Lisaks sellele on roosidest karu vastupidav ja jääb meeldejäävaks mälestuseks, mis rõõmustab saajat veel kaua pärast kingituse tegemist.

Värvus: Heleroosa
Mõmmi kõrgus: 25cm
Materjal: Vahtplast / lilled pehmest materjalist (polüstüreen & polüetüleen).

Pakiautomaati saatmisel saadame kinkekarbis oleva mõmmi pakiautomaati L suuruses (38x39x64). Pildid on illustatiivsed, tegelik toote välimus võib erineda. Sisaldab väikeseid osi – hoida väikelastele kättesaamatus kohas.

*Karud ei ole valmistatud uinuvatest roosidest.

Lisainfo

Helesinine

Mõmmi suurus 25 cm

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Heleroosa roosidest karu”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga