OMNIVA (PAKIAUTOMAAT)

Hind: 2,99 €

Omniva pakiautomaati tellides tellimus väljastatakse Kliendi poolt valitud pakiautomaadist Eesti piires 1-3 tööpäeva jooksul. Pakid saadetakse pakiautomaati M suuruses.

Omniva pakiautomaadi kasutamiseks pole vaja siseneda kaubanduskeskusesse. Pakiautomaadile saad kergelt ligi nii auto kui jalgratta, nii lapsevankri kui koeraga. Kui pakk on jõudnud sihtkoha pakiautomaati, saadetakse tellimuses märgitud mobiiltelefonile SMS.

Pärast SMS-i saamist mine automaadi juurde ja sisesta SMS-is sisaldunud uksekood. Saadetisi hoiustatakse tasuta pakiautomaadis 7 kalendripäeva, alates sõnumi saabumisest Tellija mobiilile. Seejärel tagastatakse pakk Forsalese OÜ-le.

Omniva automaatide asukohad

ITELLA SMARTPOST (PAKIAUTOMAAT)

Hind: 3,99 €

Itella pakiautomaati tellides tellimus väljastatakse Kliendi poolt valitud pakiautomaadist Eesti piires 1-3 tööpäeva jooksul. Pakid saadetakse pakiautomaati M suuruses. Kui pakk on jõudnud sihtkoha pakiautomaati, saadetakse tellimuses märgitud mobiiltelefonile SMS.

Pärast SMS-i saamist mine automaadi juurde ja sisesta SMS-is sisaldunud uksekood. Pakile peab järgi minema 7 päeva jooksul alates selle jõudmisest pakiautomaati. Juhul, kui pakile järgi ei minda tagastatakse see Forsalese OÜ-le.

Smartpost automaatide asukohad ja lahtioleku kellaajad